Op voorraad
SKU
8719327062265

Starlight Lasers R1 Pro Rode Laserpen

69,95 €
De Starlight Lasers R1 Pro Rode Laserpen is uitermate geschikt voor het verjagen van vogels door zijn krachtige rode laser straal maar ook voor presentaties voldoet de Pro rode laserpen R1 perfect. De professionele rode laserpen wordt kant en klaar geleverd met een oplader, oplaadbare batterij en 2 veiligheid sleutels.

De Starlight Lasers R1 Pro Rode Laserpen is ons entry level rode laserpen in de rode R-series. Naast de Rode R2 is de R1 rode laserpen de krachtigste rode laserpen die je kan kopen in Nederland. Om de laserpen aan te doen houd je de knop in het midden van de laserpen ingedrukt en als je deze loslaat gaat de laserpen weer uit, zo simpel is het. De meeste klanten kopen de Pro rode laserpen SL1 om ganzen te verjagen maar ook zeker om presentaties te geven zonder bang te hoeven zijn dat de batterij op gaat aangezien deze dagenlang meegaat en bovendien oplaadbaar is.

De golflengte van een rode laserpen is: 605nM wat inhoud dat deze voor het menselijk oog goed zichtbaar is en je deze perfect in het donker en overdag kan zien. Al onze laserpennen voldoen volledig aan de wetgeving gesteld voor laserpennen in heel Europa waardoor zowel consumenten als bedrijven de professionele laserpennen mogen aanschaffen.

De Pro rode laser pointer R1 wordt kant en klaar geleverd met: Een oplader, oplaadbare 18650 batterij en 2 veiligheid sleutels.

De Starlight Lasers R1 Pro Rode Laserpen is geschikt voor onder meer:

  • Vogels verjagen
  • Presentaties (aanwijshulp)
  • Astronomie (sterren schijnen)
  • Tour gidsen
  • Bouw werkzaamheden
  • Onderzoek doeleinde
  • Spelen met je huisdier zoals een kat of hond
  • Cadeautje (verjaardag, sinterklaas of kerst)
Meer informatie
Kleur Rood
Vermogen 1mW
Golflengte 605nM
Schijnbereik 1000 meter
Laserpen klasse 2
Afmetingen 15 x 2 x 2cm
Inclusief batterijen Ja (1x oplaadbare 18650 batterij)
Inclusief oplader Ja
Inclusief veiligheidsleutels Ja (2 stuks)
Merk Starlight lasers®
To Top