Op voorraad
SKU
8719327062234

Starlight Lasers V2 Pro Violet Laserpen

79,95 €
De Starlight Lasers V2 Pro Violet Laserpen is het kleine broertje van de Pro violet laserpen V1 omdat deze een stukje kleiner van formaat is maar doet in prestatie niets onder voor de Violet V1. Uitermate geschikt voor het spelen met je huisdier zoals een kat maar ook voor presentaties voldoet de Starlight Lasers V2 Pro Violet Laserpen perfect. De professionele violet laserpen wordt kant en klaar geleverd met een oplader en oplaadbare 16340 batterij.

De Starlight Lasers V2 Pro Violet Laserpen is de nieuwste editie in de violet V-series. De Pro violet laserpen V2 laserpen is de krachtigste kleine violet laserpen die je kan aanschaffen. Om de laserpen aan te doen hoef je slechts eenmalig op de aan-knop onderaan de laserpen te drukken, door deze nogmaals in te drukken gaat deze weer uit, zo simpel is het. De meeste klanten kopen de Pro violet laserpen V2 om met hun huisdier te spelen maar ook om presentaties te geven zonder bang te hoeven zijn dat de batterij op is.

De golflengte van een violet laserpen is: 405nM wat inhoud dat deze voor het menselijk oog iets minder goed zichtbaar is als bijvoorbeeld een rode of groene laserpen maar nog steeds zie je in het donker duidelijk de violette laser straal, erg cool om te zien. Al onze laserpennen voldoen volledig aan de wetgeving gesteld voor laserpennen in heel Europa waardoor zowel consumenten als bedrijven de professionele laserpennen mogen aanschaffen.

De Professionele violet laserpointer V2 wordt kant en klaar geleverd met: Een oplader en oplaadbare 16340 batterij.

De Starlight Lasers V2 Pro Violet Laserpen is geschikt voor onder meer:

  • Vogels verjagen
  • Presentaties (aanwijshulp)
  • Astronomie (sterren schijnen)
  • Tour gidsen
  • Bouw werkzaamheden
  • Onderzoek doeleinde
  • Spelen met je huisdier zoals een kat of hond
  • Cadeautje (verjaardag, sinterklaas of kerst)
Meer informatie
Kleur Violet
Vermogen 1mW
Golflengte 405nM
Schijnbereik 750 meter
Laserpen klasse 2
Afmetingen 11.2 x 2 x 2cm
Inclusief batterijen Ja (1x 16340 oplaadbare batterij)
Inclusief oplader Ja
Merk Starlight lasers®
To Top