Op voorraad
SKU
8719327062296

Starlight Lasers G1 Pro Groene Laserpen

Speciale prijs 69,95 € Normale prijs 99,95 €
De Starlight Lasers G1 Pro Groene Laserpen is uitermate geschikt voor het verjagen van vogels door zijn krachtige laser straal. De professionele groene laserpen wordt kant en klaar geleverd met een oplader, oplaadbare batterij en 2 veiligheid sleutels.

De Starlight Lasers G1 Pro Groene Laserpen is ons entry level groene laserpen in de pro groene G-series. Naast de groene G2 en groene G3 is de G1 laserpen de krachtigste groene laserpen die je kan kopen in Nederland. De Starlight Lasers G1 Pro Groene Laserpen komt met een verstelbare lens die je kan verstellen door er aan te draaien waardoor je coole effecten kan maken, de lens is ook afneembaar waardoor er een vaste straal ontstaat. Om de laserpen aan te doen houd je de knop in het midden van de laserpen ingedrukt en als je deze loslaat gaat de laserpen weer uit, zo simpel is het. De meeste klanten kopen de Pro groene laserpen G1 om ganzen te verjagen maar ook zeker om ver te kunnen schijnen voor andere doeleinde.

De golflengte van een groene laserpen is: 532nM wat inhoud dat deze voor het menselijk oog beter zichtbaar is als bijvoorbeeld een violet of rode laserpen. Het is niet voor niets dat groene laserpennen gezien worden als de krachtigste laserpennen die je kan kopen. Al onze laserpennen voldoen volledig aan de wetgeving gesteld voor laserpennen in heel Europa waardoor zowel consumenten als bedrijven de professionele laserpennen mogen aanschaffen.

De Professionele groene laserpointer G1 wordt kant en klaar geleverd met: Een oplader, oplaadbare 18650 batterij en 2 veiligheid sleutels.

De Starlight Lasers G1 Pro Groene Laserpen is geschikt voor onder meer:

  • Vogels verjagen
  • Presentaties (aanwijshulp)
  • Astronomie (sterren schijnen)
  • Tour gidsen
  • Bouw werkzaamheden
  • Onderzoek doeleinde
  • Spelen met je huisdier zoals een kat of hond
  • Cadeautje (verjaardag, sinterklaas of kerst)
Meer informatie
Kleur Groen
Vermogen 1mW
Golflengte 532nM
Schijnbereik 2000-4000 meter
Laserpen klasse 2
Afmetingen 16 x 2 x 2cm
Inclusief batterijen Ja (1x oplaadbare 18650 batterij)
Inclusief oplader Ja
Inclusief veiligheidsleutels Ja (2 stuks)
Merk Starlight lasers ®
To Top