Op voorraad
SKU
8719327062289

Starlight Lasers G2 Pro Groene Laserpen

Speciale prijs 79,95 € Normale prijs 119,95 €
De Starlight Lasers G2 Pro Groene Laserpen kan je zien als 1 van de sterkste groene laserpennen die je kan kopen. De groene professionele laser pointer wordt kant en klaar geleverd met een oplader en oplaadbare batterij zodat je direct gebruik kunt maken van de groene laserpen.

De Starlight Lasers G2 Pro Groene Laserpen is goed te zien in het donker en overdag. De Pro groene laserpen G2 komt met een verstelbare lens die je kan verstellen door er aan te draaien waardoor je coole effecten kan maken, de lens is ook afneembaar waardoor er een vaste straal ontstaat. Om de laserpen aan te doen druk je onderaan eenmalig op de aan-knop waardoor deze continue blijft schijnen en door weer op de knop te drukken gaat de Starlight Lasers G2 Pro Groene Laserpen weer uit, zo simpel is het.

De golflengte van de Starlight Lasers G2 Pro Groene Laserpen is: 532nM wat inhoud dat deze voor het menselijk oog beter zichtbaar is als bijvoorbeeld een violet of rode laserpen. Het is niet voor niets dat groene laserpennen gezien worden als de krachtigste laserpennen die je kan kopen. Al onze laserpennen voldoen volledig aan de wetgeving gesteld voor laserpennen in heel Europa waardoor zowel consumenten als bedrijven de professionele laserpennen mogen aanschaffen.

De Pro groene laser pointer G2 wordt kant en klaar geleverd met: Een oplader en oplaadbare 16340 batterij

De Starlight Lasers G2 Pro Groene Laserpen is geschikt voor onder meer:

  • Vogels verjagen
  • Presentaties (aanwijshulp)
  • Astronomie (sterren schijnen)
  • Tour gidsen
  • Bouw werkzaamheden
  • Onderzoek doeleinde
  • Spelen met je huisdier zoals een kat of hond
  • Cadeautje (verjaardag, sinterklaas of kerst)
Meer informatie
Kleur Groen
Vermogen 1mW
Golflengte 532nM
Schijnbereik 4000-6000 meter
Laserpen klasse 2
Afmetingen 12 x 2 x 2cm
Inclusief batterijen Ja (1x oplaadbare 16340 batterij)
Inclusief oplader Ja
Inclusief veiligheidsleutels Nee
Merk Starlight lasers®
To Top