Op voorraad
SKU
8719327062241

Pro violet laserpen SL1

69,95 €
De Pro violet laserpen SL1 is uitermate geschikt voor het spelen met je huisdier zoals een kat maar ook voor presentaties voldoet de Pro violet laserpen SL1 perfect. De professionele violet laserpen wordt kant en klaar geleverd met een oplader, oplaadbare batterij en 2 veiligheid sleutels.

De Pro violet laserpen SL1 is ons entry level violet laserpen in de violet SL-series. Naast de violet pro SL2 is de violet pro SL1 laserpen de krachtigste violet laserpen die je kan kopen in Nederland. Om de laserpen aan te doen houdt je de knop in het midden van de laserpen ingedrukt en als je deze loslaat gaat de laserpen weer uit, zo simpel is het. De meeste klanten kopen de Pro violet laserpen SL1 om met hun huisdier te spelen maar ook om presentaties te geven zonder bang te hoeven zijn dat de batterij op is.

De golflengte van een violet laserpen is: 405nM wat inhoud dat deze voor het menselijk oog iets minder goed zichtbaar is als bijvoorbeeld een rode of groene laserpen maar nog steeds zie je in het donker duidelijk de violette laser straal, erg cool om te zien. Al onze laserpennen voldoen volledig aan de wetgeving gesteld voor laserpennen in heel Europa waardoor zowel consumenten als bedrijven de professionele laserpennen mogen aanschaffen.

De Pro violet laserpen SL1 wordt kant en klaar geleverd met: Een oplader, oplaadbare 18650 batterij en 2 veiligheid sleutels.

De Pro violet laserpen SL1 is geschikt voor onder meer:

  • Vogels verjagen
  • Presentaties (aanwijshulp)
  • Astronomie (sterren schijnen)
  • Tour gidsen
  • Bouw werkzaamheden
  • Onderzoek doeleinde
  • Spelen met je huisdier zoals een kat of hond
  • Cadeautje (verjaardag, sinterklaas of kerst)
Meer informatie
Kleur Violet
Vermogen 1mW
Golflengte 405nM
Schijnbereik 750 meter
Laserpen klasse 2
Afmetingen 15 x 2 x 2cm
Inclusief batterijen Ja (1x oplaadbare 18650 batterij)
Inclusief oplader Ja
Inclusief veiligheidsleutels Ja (2 stuks)
Merk Starlight lasers®
To Top